Kinderfeestjes

Wij mogen de hapjes verzorgen voor deze twee hele leuke partijen.
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar het ALLERLEUKSTE kinderfeestje met de ALLERLEKKERSTE KIDS HIGH TEA? Dan ben je bij Tipi Kinderfeestje aan het juiste adres. Bij Tipi Kinderfeestje kun je een compleet pakket huren om een geweldig slaapfeest te geven bij jou in huis met daarbij dus onze heerlijke hapjes!

Er zijn 8 originele, sfeervolle, coole thema’s beschikbaar die voor jongens en meisjes ontzettend leuk zijn. Van ieder thema zijn er minimaal 2 en maximaal 8 tentjes inclusief beddengoed beschikbaar. Indien je meer kindjes wilt uitnodigen kunnen de thema’s ook gecombineerd worden. Bel of stuur een Whatsapp bericht en vraag naar de mogelijkheden. Op hun website www.tipikinderfeestje.nl vind je veel meer informatie! info@tipikinderfeestje.nl / 06- 42524622

FUN, FEEST en GEZELLIGHEID bij Tante Suus!
Tante Suus is dé plek in Heerhugowaard om gezellig samen met vrienden, familie, collega’s en/of je kinderen een leuke tijd te beleven door middel van bijvoorbeeld een leuke workshop, High Tea, gezellig koffiemomentje terwijl je kids spelen, kinderfeestje of een beauty dag voor moeder en dochter. Je vindt alle mogelijkheden op de website. Heb je zelf een idee? Zij denken graag met je mee om het mogelijk te maken!

De arrangementen en workshops zijn samen te voegen met een hapje of een drankje, uiteraard afkomstig van ons! www.tantesuus.com / info@tantesuus.nl / 072 572 07 57

Lekkere hapjes

chefs

Blije klanten

Eetsmakelijk!

Dus heb je een feestje, wil je iemand verrassen, wil je bijkletsen met vriendinnen onder het genot van lekkers? Bij ons kan bijna alles! Vraag naar de mogelijkheden of bestel gelijk hieronder!

Wij gebruiken cookies om jouw internet-ervaring te optimaliseren.   Meer info